|
|
|
|
 |
« Yanıtla #31 : 07 Mayıs 2008, 16:13:57 » |
|
Az önce üye oldum. Portal basimi döndürdü. Cok seyi ayni sayfada toplamissiniz. Insan aradigini hemen bulamiyor ve kisi boguluyor oysa bu tür sayfalar insanlara eziyet cektirecekleri yerde yasamimizi biraz olsun rahatlatmak icin var olmalilar. Diger web sayfalarina bakmanizi rica ederim. Selamlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #32 : 26 Mayıs 2008, 19:44:55 » |
|
SİTEN HAYIRLI OLSUN KARDEŞŞ ÇOK İYİ BİR SİTE İLERİDE HERKES BU SİTEYİ KONUŞACAK BURDAYIZ BİZ HER ZAMAN İYİ GÜNLER
|
|
|
|
|
|
By--RüzGar Dj--FırTıNa
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #33 : 05 Haziran 2008, 21:31:22 » |
|
herşey için teşekkürler. ellerinize sağlık...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #34 : 05 Haziran 2008, 21:44:19 » |
|
herşey için teşekkürler. ellerinize sağlık...
bizler sana teşekkür ederiz bizi seçtiğin için hoşgeldin tugce 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #35 : 08 Haziran 2008, 19:51:00 » |
|
mesaj gizlidiri anlayamadım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #36 : 10 Haziran 2008, 16:51:35 » |
|
mukemmelin otesinde bi site ozellikle tsarimina bittim icinide oldukca begendim memoli arkadasimiza cok cok tskler basarilarinin devamini bekleriz ayrica solemeden gecemicem yardim istendiginde yeterki yardim istediginiz konuda emin olun her yetkili elinden geleni yapmaya calisiyo ozellikle hosuma giden yonu bu oldu yetkilinin ilgi gostermesi uyelerinde ilgisini cekmede en buyuk paya sahip bence site 10 numara..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #37 : 31 Temmuz 2008, 17:36:12 » |
|
tşk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #38 : 14 Ekim 2008, 10:57:46 » |
|
Bilgi aliış verişi yapılan her yer güzeldir. Sizinde bu alışverişe katkı sağlamak için açtığınız bu siteden dolayı kutlarım.Edindiğim bilgiler İçin gönderenlere Ve siz sebeb olanlara ayrıca teşşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #39 : 19 Ekim 2008, 01:28:46 » |
|
benle birlikte bu siteye emek veren tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi bir borç bilir tüm üyelerimize ve bana katkı sağlayan arkadaşlarıma teşekkürler dilerim.Saygı ve Sevgilerimle.
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin VeYa 
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #40 : 20 Ekim 2008, 01:47:50 » |
|
Siteniz Bilgi Hazinesi adminler cok bilgili ben yalnız laheyl ile müşerref oldum ama Harika bir genç . Diğerleride eminim onun gibilerdir. Memoli nin altında yeni uyeleri adının olması iyi değil adminleri alfabetik sıranın dişinda kıdeme göre alt alta yazmalısınız kanımca. Siteyi kurandanda yöneten adminlerdende ALLAH razı olsun. Bu bilgiler için sonsus teşekkurler.Siteyi kullanmayı öğrendikce daha güzel oluyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #41 : 20 Ekim 2008, 17:08:38 » |
|
vista 32 bit ultimate tr oem 24 part indirdim 19. part sorun verdi. şimdide sitede yok yeniden nasıl indirecem ben şunu
Dostum Buraya Bi Göz At Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin VeYa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #42 : 22 Ekim 2008, 17:11:24 » |
|
arkadaşlar siteniz güzel olmuş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #43 : 23 Ekim 2008, 22:01:55 » |
|
arkadaşlar siteniz gerçektende çok güzel aradığım herşeyi bulabiliyorum.emeği geçen ve paylaşımda bulunan bütün arkadaşlara teşekkürü bir borç biliyorum.elinize sağlık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #44 : 07 Kasım 2008, 23:26:44 » |
|
Kimler kurduysa sağolsun, çok faydalı buldum. Emeği geçenlere teşekkürler! Güzel site.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|