|
|
 |
« : 21 Haziran 2007, 10:46:28 » |
|
Vista Türkçe,Vista İndir,OEM Vista DVD 32 Bit Vista Ultimate Türkçe Memoli Uploadı Upload Tarihi: 21.09.2007 Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin VeYa  www.turkpol.net MeMoLi Farkıyla Vista Ultimate OEM Orjinal 32 Bit Türkçe Windows Vista Ultimate Önerilen sistem gereksinimleri *1 GHz 32 bit (x86) veya 64 bit (x64) işlemci *1 GB sistem belleği *40 GB sabit sürücü ve en az 15 GB kullanılabilir disk alanı *DirectX 9 grafik desteği ve *WDDM Sürücüsü *128 MB grafik belleği (en az) *Donanımda Pixel Shader 2.0 *Piksel başına 32 bit *DVD-ROM sürücü *Ses Çıkışı *Internet erişimi    Ultimate: 6F2D7-2PCG6-YQQTB-FWK9V-932CC Business: 72PFD-BCBK8-R7X4H-6F2XJ-VVMP9 HomePremium: 8XPM9-7F9HD-4JJQP-TP64Y-RPFFV HomeBasic: 762HW-QD98X-TQVXJ-8RKRQ-RJC9V Activision Cracki Nasil Kullanilir !? 1.Vista'nin kurulu olan versiyonunun keyini kullanin. 2. "rar" icindeki "installer" dosyasini sag tiklayip Admin olarak calistir diyin. 3.'License installed sucessfully' uyarisinin command (komut) ekraninda cikmasini bekleyin. 4.Islem tamamlandi uyarisini aldiktan sonra komut penceresini kapatmak icin herhangi bir tusa basin. 4.Ve Bilgisayarinizi yeniden baslatin.. Crack:   Rar Şifresi: Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin VeYa  www.turkpol.net  "Bu Konuya Tesekkur Eden" Uyeler 10 Kullanicilar
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2008, 17:00:19 Gönderen: MΣHMΣT »
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin VeYa 
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 22 Haziran 2007, 15:57:28 » |
|
tşk paylaşımınız için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 24 Haziran 2007, 22:10:01 » |
|
MERHABA BEN VISTAYI INDIRP KURMAK ISTIYORUM AMA NASIL OLACAK YARDIM EDERIMISINIZ ::)TSKLER
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 24 Haziran 2007, 23:57:56 » |
|
arkadaşım ilk önce indirdiğin partları winrarda açıp klasöre çıkartacaksın içindeki iso dosyasını Alkol programı ile DVD ye yazacaksın.Sonra Dvd yi pc ye takıp bootdan cd ile çalıştırı ayarlayıp pc yi yeni baştan başlatacaksın.Sonraki kurulumunu vista bölümümüzde resimli olarak anlattım.Oraya bakıp yaparsan sana yardımcı olur.kolay gelsin anlayamadığın bir şey varsa mesaj atarsın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 26 Haziran 2007, 02:51:50 » |
|
Arkadaşım Rar şifresi ne onu söyleyebilirmisiniz Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin VeYa  www.turkpol.net giriyorum hata veriyor çok acil yardım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 29 Haziran 2007, 18:09:24 » |
|
arkadaş link indrmiyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 29 Haziran 2007, 19:38:32 » |
|
Linkler çalışıyor kardeş sen desenki ben nasıl indireceğim açıklama yaparmısın desen daha iyi olurdu.Aşağıdaki resimde boş yere 3 harfi yaz ve sonra sayım başlayacak bitincede downloada bas indir pc ye vistayı kardeş olsun bitsin. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 30 Haziran 2007, 03:04:27 » |
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 30 Haziran 2007, 14:43:27 » |
|
Ben teşekkür edrim arkadaşım.Sitede paylaşımlar yapabilir konu açabilirsiniz sizlerinde paylaşmak istediğiniz programları bekliyoruz.Sevgilerle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 30 Haziran 2007, 22:55:35 » |
|
hocam .. benim aklıma bişi takıldı .. şu anda verdiğiniz linkten ultimate tr indiriyom bu akşaman kurarım büyük ihtimalle .. ama şöle bişi var.. benim pc özellikleri acaba ultimate 32 bit kaldırı mı ve ben bir çok programı aynı anda kullanan bi pc kullanıycısıyım oyun oynuyorum program download ederim film indiririm netten bunun gibi v.s .vs bu işlemleri yaparken pc kaldırır mı acaba kasmaktan ziyade .. rahat kullanabilirmiyim pc mi ! pc özellikleri şöle p.4 3.0 işlemci , 256 mb 128 bit nvidia ekran kartı , 2 gb ram , asus 478 chipset board . görüşlerinizi bekliyorum tşk ler ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 01 Temmuz 2007, 01:17:57 » |
|
çok da güzel kullanırsın kardeşim çünkü vista performansını reme göre veriyor benim pc de kurulu olan vista ultimate şu anda bana 3 numaralı performansı verdi bunuda 1 gb lık rem için yaptı.senin rem 2 gb ise senin performansını yüksek gösterir,bende webmaster olarak her türlü her şeyi yapıyorum şu anda ultimate ile vistanın tek şu özelliği kötü bazı programlarda son sürümünü istiyor ama bunuda şöyle çözersin programı kurarken veya programı krarken sağ klık yapıp yönetici olarak çalıştır dediğin zaman yine yüklüyor ve kırıyor.sonuç olarak ben memnunum sende memnun kalacağına eminim,yeni bir işletim sistemini en azından gör ve dene derim.güle güle kullan kardeş kolay gelsin.iyi geceler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 01 Temmuz 2007, 04:04:39 » |
|
hocam ilgi,alakan ve verdiğin bilgi için çok tşk ederim beni bu konuda aydınlattın şimdi içim rahatladı ama rar şifresi hata veriyo ! ilgilenirsen seviniriz iyi sabahlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 01 Temmuz 2007, 04:08:59 » |
|
tamam hocam hata benden kaynaklanıyo yannış yazmışım sürekli .. şimdi de part 2 584 mb download bitti diye gösteriyo .. part 2 dosya boyutu gerçekte kaç mb ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 01 Temmuz 2007, 14:54:43 » |
|
selam ben arşivi açamanıyorum vista ultimate tr.iso şifreli dosyasında CRC hatası(yanlış parola ?) vista_ultimate_tr.part2.rar: tanımlanamayan arşiv sonu hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 01 Temmuz 2007, 19:39:18 » |
|
part 1, part 2 part 3 rar şeklinde indirildi ama rar dosyaları şifre istiyoruz .yanlış şifre bozuk dosyalar diyor .bu rar şifresini warezc.com dan rar şifrelerini nasıl indireceğim yada rar şifrelerini söyleyiverin teşekkürler emeğinize sağlık şimdiden.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|