|
|
 |
« Yanıtla #15 : 01 Temmuz 2007, 22:55:08 » |
|
arkadaşlar rar şifresi:www.warecz.com ilk mesajda verdiğim rar şifresu bu.eğer Crc hatası veriyor ise birincisi rar şifresini yanlış yazıyorsunuz demektir.ikincisi de indirdiğiniz üç parttan birinin tam haliyle inmediği ve hatalı yani eksik indiğinden crc hatasını alırsınız. kahraman20 kardeş mesajında yazdığın gibi yazmış isen yani c ile z yi yanlış yazmışsın şifreyi hatalı yazmışsın gerçek şifre:www.warecz.com bu şekilde olacak şifre. Arkadaşlar partlar 1.PART:858mb+ 2.PART:858mb+3.PART:520mb arkadaşlar.Kesinlikle şuna inanın bu kopyayı indirip şu anda pc ye kuran arkadaşlar mevcut.şifreyi verdiğim şekilde yazın winrardan çıkarın dosyayı. Arkadaşlar kurulumlu crack veriyorum içinde serial de mevcut.Benim pc deki vistayı ben bununla kırdım güvenilir bir crack.Bende hiç bir sorun yok şimdilik.Ayrıca tüm vista serilerini bu crakla kırabilirsiniz.kolay gelsin. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin VeYa  Rar Şifresi: Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin VeYa  www.turkpol.net
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 01 Temmuz 2007, 23:02:29 Gönderen: Memoli »
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin VeYa 
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : 02 Temmuz 2007, 01:27:17 » |
|
arkadaşlar partların hiç birinde sorun yok ! sağlam. paylaşımından dolayı memoli arkadaşımıza çok tşk ederiz .. ama memoli arkaşadaşımınızın biraz daha başını arıtacaz gibime geliyo çünkü vistayı kurduğumuzda pc ye . yapamadığım bişi olursa ilk adresim memoli arkadaşımızdır :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : 02 Temmuz 2007, 13:26:53 » |
|
saripişama arkadaşımızın dediği gibi partlarda bir sorun olmadığı ortada,ayrıca saripişama bildiğim herşeyi sizlerle paylaşırım bir sorun olursa özelden mesaj at cevaplarım elimden geldiğince teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : 02 Temmuz 2007, 14:44:43 » |
|
SELAM Ben heyacanla indirdim ama Rar lı dosyalar açılmıyor şifre gerekiyor ve part 1 ile part 2 rar dosyaları 878907kb aynı büyüklükte doğrumu ? Part 3 533079 kb Acele RAR ŞİFRESİNİ BİLENLER YAZSA İYİ OLUR SELAMLAR SAYGILAR..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : 02 Temmuz 2007, 17:41:41 » |
|
kahraman20 kardeş mesajında yazdığın gibi yazmış isen yani c ile z yi yanlış yazmışsın şifreyi hatalı yazmışsın gerçek şifre:www.warecz.com bu şekilde olacak şifre. Arkadaşlar partlar 1.PART:858mb+ 2.PART:858mb+3.PART:520mb arkadaşlar.Kesinlikle şuna inanın bu kopyayı indirip şu anda pc ye kuran arkadaşlar mevcut.şifreyi verdiğim şekilde yazın winrardan çıkarın dosyayı.
Kahraman20 saripişama indirmiş aynı linkleri ve şu anda pc ye sorunsuz kurdu yani bu ne demek linklerde sorun yok rar şifresinde sorun yok demek kardeş başka ne diyebilirim bilmiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #20 : 05 Temmuz 2007, 22:06:19 » |
|
ABİ RAR ŞİFRSİ YANLIŞ İLGİLENİRSEN SEVİNİRİM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : 05 Temmuz 2007, 22:15:30 » |
|
arkadaşlar rar şifresi:www.warecz.com ilk mesajda verdiğim rar şifresu bu.eğer Crc hatası veriyor ise birincisi rar şifresini yanlış yazıyorsunuz demektir.ikincisi de indirdiğiniz üç parttan birinin tam haliyle inmediği ve hatalı yani eksik indiğinden crc hatasını alırsınız. kahraman20 kardeş mesajında yazdığın gibi yazmış isen yani c ile z yi yanlış yazmışsın şifreyi hatalı yazmışsın gerçek şifre:www.warecz.com bu şekilde olacak şifre. Arkadaşlar partlar 1.PART:858mb+ 2.PART:858mb+3.PART:520mb arkadaşlar.Kesinlikle şuna inanın bu kopyayı indirip şu anda pc ye kuran arkadaşlar mevcut.şifreyi verdiğim şekilde yazın winrardan çıkarın dosyayı. Arkadaşlar kurulumlu crack veriyorum içinde serial de mevcut.Benim pc deki vistayı ben bununla kırdım güvenilir bir crack.Bende hiç bir sorun yok şimdilik.Ayrıca tüm vista serilerini bu crakla kırabilirsiniz.kolay gelsin. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin VeYa  Rar Şifresi: Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin VeYa  www.turkpol.net
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : 08 Temmuz 2007, 13:57:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : 08 Temmuz 2007, 17:00:56 » |
|
ya kardaş bu rar şifresini niye farklı yaa ben sırf bunun için ona üye oldum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : 08 Temmuz 2007, 19:27:51 » |
|
arkadaşlar partların hiç birinde sorun yok ! sağlam. paylaşımından dolayı memoli arkadaşımıza çok tşk ederiz .. ama memoli arkaşadaşımınızın biraz daha başını arıtacaz gibime geliyo çünkü vistayı kurduğumuzda pc ye . yapamadığım bişi olursa ilk adresim memoli arkadaşımızdır :)
saripişama arkadşımızın mesajından da anlaşılacağı üzere partlarda veya şifrede bir sorun yok.rar şifresi farklı olsa bile arkadaş indirmiş kurmuş bir problem çıkmamış sen daha ne istiyorsun kardeş anlayamadım ben.bunu indirmessen diğer vista ultimate 24 part var onu indir istersen kardeş burada arkadaşların indirdeği vistalar şu an pc lerine kurulup ve hiç bir şekilde hata vermediği için indirebilirsin.yine de seçim sana kalmış kardeş..kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #25 : 10 Temmuz 2007, 17:32:23 » |
|
Eyw. kardes elıne saglık gercı ben su an ındırıyorum ama sorun cıkmayacagından emınım tekrar tşk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #26 : 10 Temmuz 2007, 17:48:34 » |
|
ben teşekkür ederim kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #27 : 11 Temmuz 2007, 00:45:36 » |
|
part 1, part 2 part 3 rar şeklinde indirildi ama rar dosyaları şifre istiyoruz .yanlış şifre bozuk dosyalar diyor .bu rar şifresini warezc.com dan rar şifrelerini nasıl indireceğim yada rar şifrelerini söyleyiverin teşekkürler emeğinize sağlık şimdiden.
arkadaşım şifresini ordan indireyeceksin şifresi o 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|